Gracious Manners

De kunst van etiquette

Sinds begin november ligt Isabelle Coppens haar eerste boek "De kunst van etiquette", uitgegeven door Lannoo, in de boekhandel. Dit boek beschrijft "hoe het allemaal hoort" in hedendaagse situaties en laat de lezers ook de verhalen en geschiedenis achter de regels ontdekken. 

Etiquette is voor iedereen van belang. En de basisprincipes ervan, attent en respectvol omgaan met anderen, zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. In De kunst van etiquette leest u 'hoe het nu eigenlijk allemaal hoort' in hedendaagse situaties en ontdekt u de verhalen en geschiedenis achter deze regels.

 

Benieuwd naar wat Lodewijk XIV te maken heeft met het feit dat je tijdens de maaltijd je handen boven tafel hoort te houden? Of waarom het onderste knoopje van een kostuumjasje altijd open hoort te blijven? En hoe zit het nu eigenlijk met die ananas op tafel als je gasten ontvangt?

 

Dit boek dompelt u onder in de wondere wereld van de etiquette, zodat u vanaf nu elke situatie elegant én met zelfvertrouwen weet aan te pakken.

 

Wat anderen wisten te zeggen?

“Een absolute aanrader!” (decembernummer Goed Gevoel)

“Echt schitterend. Het boek maakt me vrolijk.” (B.S.)

“Wat een ontzettend leuk boek. Ik vind het jammer dat het uit is.” (B.H.)

“Het boek lezen is een gevoel van warmte op zich.” (T.B.)

“Echt een boek dat iedereen zou moeten gelezen hebben.” (M.R.)

 

 

Te koop in alle boekhandels én online. Of bestel uw exemplaar eenvoudig via het bestelformulier hieronder. 

 

'De kunst van etiquette'

24.99€ + 6.50€ verzendingskosten via bpost postpakket.