Gracious Manners
Locatie
St.-Katelijne-Waver
Datum
Te bepalen
Tarief
110€

Restaurantbeleving

Ontdek alle geheimen van etiquette in "De kunst van het tafelen" bij een diner in de inspirerende setting van het Sint-Michielskasteel in Sint-Katelijne-Waver.

 

De nieuwe data voor deze beleving zijn nog niet gekend. Registreer u vrijblijvend hieronder en blijf als eerste op de hoogte!

 

Hebt u altijd al willen weten “hoe het nu eigenlijk allemaal hoort” wat tafelen betreft? 

 

Laat u tijdens een uitgebreid diner inspireren over etiquetteregels aan tafel, alsook de historiek en verhalen achter deze regels. Per gang ontdekt u in een ongedwongen sfeer een aantal specifieke gebruiken en gewoontes, en maakt u een een reis doorheen de geschiedenis op zoek naar de oorsprong van deze regels. 

Zo komt u te weten wat Lodewijk XIV te maken heeft met de juist houding aan tafel, of waarom een servet na de maaltijd links wordt gelegd. En is het waar dat een tafel ook gedekt kan worden met de tanden van een vork naar beneden?

 

Tijdens deze unieke avond ontdekt u het allemaal en twijfelt u nooit nog over beleefdheid aan tafel! En u gaat ongetwijfeld naar huis met heel wat nieuwe weetjes over tafelen!

 

 

Registreren om op de hoogte te blijven van nieuwe data kan heel eenvoudig via het formulier hieronder. 

Deze beleving kan uiteraard ook privé op een datum naar keuze worden uitgewerkt.

 

De beleving gaat door vanaf 6 inschrijvingen; het aantal inschrijvingen is beperkt tot 10 personen om een persoonlijke aanpak te kunnen garanderen. 

Het tarief (incl. BTW) is inclusief een 4-gangendiner met aangepaste wijnen, alsook aperitief en koffie / thee achteraf. Het omvat tevens beeldmateriaal, samenvatting en een kleine attentie.