Zakelijke belevingen

Een unieke teambuilding of incentive voor uw klanten

Bent u op zoek naar een unieke avond met collega’s? Wenst u een bijzondere incentive aan te bieden aan uw klanten? Alle belevingen worden ook in professionele context uitgewerkt en aangeboden. Word samen met uw collega’s of klanten ondergedompeld in de wondere wereld van etiquette bij “De kunst van het tafelen”, een afternoon tea of een voordracht en beleef een onvergetelijke en unieke ervaring waar u uw bedrijfsevent mee op de kaart zet.
“You never get a second chance to make a first impression.”

Een persoonlijke coaching of training

Het belang van beleefdheid en etiquette in een zakelijke context wordt wel eens onderschat. Op zoek naar dat extra tikkeltje zelfvertrouwen voor u of uw medewerkers? Kan u een wel een opfrissing van de etiquetteregels aan tafel gebruiken voor een aankomend zakendiner? Benieuwd naar de algemene etiquetteregels in zakelijke context?

Of laat uw team met de inspiratiebeleving “De kunst van het attent zijn” zelf ontdekken wat een tikkeltje extra vriendelijkheid kan doen voor hun relaties met collega’s én klanten.

Op maat voor u uitgewerkt

Elke beleving, training of coaching wordt steeds volledig op maat uitgewerkt, om over de hele lijn aan uw wensen en verwachtingen te voldoen. Neem alvast via onderstaand formulier vrijblijvend contact op.