Kerstbeleving

Kerstavond en Kerstmis zullen dit bijzondere jaar 2021 in een kleine huiselijke kring worden doorgebracht. Maar het maakt het belang aan etiquette er niet minder om.

Hieronder alvast een overzicht van een aantal onderwerpen, die regelmatig worden aangevuld.

Benieuwd naar meer? U bent ook van harte welkom op Instagram, waar er in deze periode regelmatig tips worden gedeeld en vragen beantwoord. 

Versturen van kerstkaarten

U ontdekt hier meer. Kerstkaart met etiquettetips voor de feestdagen

Ontvangt u graag een aantal specifieke tips voor de komende feestdagen (hoe zit het met het openen van kerstcadeautjes, mogen kaarsen bij de kerstlunch al branden en waar legt men best het mondmasker)?

Laat via onderstaande link uw adresgegevens weten en de tips worden u toegestuurd! Omdat een “echte” kaart in de brievenbus toch nog altijd iets persoonlijker aanvoelt… Specifieke vraag?

Hebt u een bepaalde vraag over etiquette in het kader van de feestdagen die u altijd al hebt willen weten? Dan help ik u met heel veel plezier verder! Contacteer me via de link hieronder en we plannen een kort telefoongesprek in. Omdat we elkaar in deze bijzondere en ongeziene tijden maar kunnen helpen waar het kan...